Candidatura Celestí Ventura.

L'equip.

Construir és fer-ho possible. Fem-ho junts.

Reprodueix vídeo

PRESIDENT

Celestí Ventura i Cisternas (3837)

Fill del barri de Gràcia. Vaig començar la meva vida professional en una constructora, com a cap d’obra, on vaig aprendre l’ofici. Més tard, vaig ser director d’execució i director tècnic de la promotora constructora METRO-3, on vaig tenir l’oportunitat de donar el salt a la direcció general. En l’actualitat dirigeixo la Promotora UNIQ Residential. He estat maratonià, m’encanten els reptes i els nous projectes. He estat professor, des d’un bon inici del màster del Project Manager del nostre col·legi. A la meva edat, continuo enamorat de la meva professió, i cada dia carrego les piles parlant per videoconferència, amb el Jan i la Mei, els meus nets, que viuen a Taipei.

Reprodueix vídeo

SECRETARI

Bernat Navarro i Gibert (12613)

Terrassa. Arquitecte tècnic i enginyer d’edificació, exerceixo com a liberal. M’he especialitzat en direcció d’execució d’obres, coordinació de seguretat i salut i rehabilitació energètica. També em dedico a construction manager i project manager, en els camps de l’obra nova, rehabilitació i I+D de la construcció.

Reprodueix vídeo

TRESORERA

Susana Pavón García (8220)

Barcelona. Vaig iniciar la meva activitat professional com a arquitecta tècnica l’any 1996 de la mà de Tusquets, Díaz i Associats (TDA). Des del 2009 tinc despatx propi dedicat especialment a la rehabilitació i la restauració del patrimoni arquitectònic i a la gestió i consultoria tècnica. Sóc professora associada de l’EPSEB- UPC des de 1996.

Reprodueix vídeo

COMPTADOR

Alejandro Soldevila Pastor (12579)

Barcelona. Arquitecte tècnic amb un postgrau en interiorisme. Sóc expert en llicències d’activitat. Des de 2010 tinc despatx propi especialitzat en el disseny, la construcció i la legalització de projectes d’arquitectura i interiorisme, Kommo Design Studio. Compagino la meva activitat professional amb la docència.

Reprodueix vídeo

VOCAL I VICE-PRESIDENT 1ER

Cristian Marc Huerta Vergés (9932)

Sant Fruitós de Bages. Arquitecte tècnic i Project Manager. Tinc 47 anys i sóc pare de 3 fills. Treballo com a tècnic liberal des de l’any 2001 fins l’actualitat i com a tècnic municipal en un petit ajuntament des de l’any 2009. He estat regidor d’espai públic, activitats i obres a Sant Fruitós de Bages durant 8 anys.

Reprodueix vídeo

VOCAL

Bega Clavero Bosque (13581)

Barcelona. Arquitecta tècnica especialitzada en consultoria energètica d’edificis, tant obra nova com rehabilitació. Treballo a Praxis Resilient Buildings, referent en consultoria energètica i disseny Passivhaus. Sóc formadora del Postgrau de Rehabilitació energètica del Cateb.

Reprodueix vídeo

VOCAL-DELEGADA DE L’ALT PENEDÈS-GARRAF

Meritxell Bosch i Gibert (11037)

Vilobí del Penedès. Sóc arquitecta tècnica, amb un postgrau de Quantity Surveyor i també mare de 2 fills. Des de fa 20 anys exerceixo com a liberal al Penedès i província de Barcelona. Actualment col·laboro amb un despatx d’arquitectura tècnica, com a directora d’execució d’obres i coordinadora de seguretat i salut.

Reprodueix vídeo

VOCAL-DELEGADA DEL BAGES-BERGUEDÀ-ANOIA

Conxi Pladellorens Fillol (10944)

Manresa. Des de que vaig iniciar la meva carrera laboral he estat dedicada a fer de cap d’obra per a empresa constructora. Esporàdicament faig alguna direcció d’execució d’obra i coordinació de seguretat.

Reprodueix vídeo

VOCAL-DELEGADA DEL MARESME

Núria Sauleda Serra (9981)

Sant Pol de Mar. Arquitecta tècnica especialitzada en fonamentacions especials, a 2PE PILOTES SL des del 2003. Responsable Comercial de PILOEDRE. Vocal de la Delegació del Maresme del Cateb des del 2016.

Reprodueix vídeo

VOCAL-DELEGAT D’OSONA-MOIANÈS

David Mercader Carrera (9502)

Taradell. Arquitecte tècnic liberal, exercint com a director d’execució d’obres, soci-fundador de Qontrol SLP, empresa dedicada al manteniment tècnic de finques per a comunitats de veïns fins el 2018. Actualment coordino la promoció immobiliària i co-dirigeixo el grup immobiliari Finausa.

Reprodueix vídeo

VOCAL-DELEGADA DEL VALLÈS OCCIDENTAL

Vanessa Ballester Calvo (9384)

Sant Cugat del Vallès. Mare de la Bruna i en Pol. Durant quasi 20 he estat la responsable del departament d’obres i manteniment de l’empresa Caprabo. Des de fa 4 exerceixo com a liberal amb despatx propi, Bcontek, on desenvolupem, majoritàriament projectes d’obra i legalització d’expedients d’activitat del sector terciari.

Reprodueix vídeo

VOCAL-DELEGAT DEL VALLÈS ORIENTAL

Josep Lluís Sala Sanguino (9062)

Bigues i Riells del Fai. Pare de dues noies i avi d’una preciositat. Sóc arquitecte tècnic amb postgrau de patologia i estudi estructural de construccions existents. Soci fundador de BGEO OPEN GIS, on implantem solucions tecnologies geoespaials de SIG lliure i realitzem projectes d’enginyeria civil. Compaginant-ho amb l’exercici liberal de la professió. Secretari de l’associació QGIS España i tresorer de la Giswater Association.

Reprodueix vídeo

SUPLENT

Rafael Capdevila Becerra (8321)

Barcelona. Sóc arquitecte tècnic i graduat en Ciències i Tecnologies de l’Edificació. Vaig començar la meva trajectòria professional com a cap d’obra i vaig seguir com a director d’execució i coordinador de seguretat i salut. Team Manager a la societat Tècnics G3, SLP. Sóc director del postgrau BIM Manager al Cateb. Tresorer de la Building Smart capítol espanyol.

Reprodueix vídeo

SUPLENT

Joan Carles Batanés i Subirana (7452)

Sant Fruitós de Bages. Cap d’obra en empresa d’estructures i en promotora-constructora. Des de 1998 exerceixo com a liberal la professió en despatx propi. Pèrit judicial. Membre de la comissió territorial del Bages-Berguedà entre 1999 i 2007. Delegat del Bages-Berguedà-Anoia del 2007 al 2015. Alcalde de Sant Fruitós de Bages entre 2011 i 2020 per una llista independent.

Reprodueix vídeo

SUPLENT

Pere Móra Juvinyà (9169)

Argentona. Especialitzat en projecte i direcció d’obres d’espai públic urbà, paisatgisme i gestió pública. He estat regidor d’urbanisme i president d’una empresa pública. Actualment sóc tècnic de projectes de mobilitat sostenible a l’Ajuntament de Mataró.

Els dies 12 i 13 de Juny
vota la candidatura
Celestí Ventura.